• Τηλεφωνικό Κέντρο:
  • 210 9705256

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε ραντεβού online και εξασφαλείστε την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμείτε

Πατήστε Εδώ

Τηλέφωνο Ανάγκης

Καλέστε στο: 210 9705256

Email: info@dentaleye.gr

 

Τα έκτακτα περιστατικά εξυπηρετούνται άμεσα και εκτός ωραρίου.

Ώρες Λειτουργίας

Οφθαλμολογικό

  • ΔΕΥΤ 9:00-14:00
  • ΤΡ-ΠΕΜ-ΠΑΡ 9:00-21:00

Οδοντιατρικό

  • ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 9:00-21:00

Παιδοδοντιατρικό

  • ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 16:30-21:00

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Σε ένα ανακαινισμένο και μοντέρνο σχεδιαστικά χώρο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό κέντρο, που ανταποκρίνεται στην αισθητική όλου του εύρους των ηλικιών, με ειδικά σχεδιασμένο χώρο για τους μικρούς μας φίλους.

Το κέντρο μας παρέχει σύγχρονες εγκαταστάσεις υψηλής αισθητικής όσο και λειτουργικότητας, εξοπλισμένα ειδικά τμήματα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και προσωπική, εξατομικευμένη ιατρική φροντίδα στους ασθενείς και στις οικογένειές τους.Ο χώρος, ζεστός και ευχάριστα διακοσμημένος, προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα, σε συνδυασμό με τη φιλική ατμόσφαιρα και τις άριστες συνθήκες υγιεινής που απαιτούνται σε κάθε σύγχρονο ιατρικό χώρο.

Το Kέντρο είναι σε μια προσιτή τοποθεσία για τους κατοίκους της Αθήνας και παρέχει εύκολη πρόσβαση (και σε ασθενείς ΑΜΕΑ) και πάρκινγκ, επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης 318 (στον παράδρομο), σε πολύ κοντινή απόσταση από το Μετρό Ηλιούπολης και Αγ. Δημητρίου.

Προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε έγκαιρη και αξιόπιστη λύση σε οδοντιατρικά & οφθαλμολογικά προβλήματα, ανεξαρτήτως της πολυπλοκότητας ή της δυσκολίας τους, σε ασθενείς κάθε ηλικίας, σε έναν ενιαίο χώρο, με τον πλέον καινοτόμο εξοπλισμό, παρέχοντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης στον ασθενή μας την ευκαιρία να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες της σύγχρονης Οδοντιατρικής & Οφθαλμολογίας.

 

      logo header   Σύγχρονος Εξοπλισμός logo header   Συμβεβλημένοι Ιατροί
         
  logo header   Έμπειρο & καταρτισμένο προσωπικό  logo header   Άριστη εξυπηρέτηση των ασθενών
         
  logo header   Άμεση Εξυπηρέτηση logo header   Υψηλή τεχνογνωσία
         
         

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Image